fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Simplenet – pur si simplu pe net. Superhosting pentru siteuri wordpress

De cand ne tinem de bookurii, de mai bine de un an (apropos, pe 6 septembrie site-ul a implinit un an, aproape ca nici nu am bagat de seama), ne confruntam si cu probleme de alta natura decat aceea de a gasi cele mai bune oferte la carti. Vorbim aici de solutii tehnice care sa va livreze continutul site-ului intr-o forma are sa va si placa, dar care sa se intample si repede, fara sincope.

Nefiind dintr-un domeniu tehnic, strunirea unui server ne pare o chestie prea dificila. Asa ca, pentru a scapa cumva de griji am tot cautat solutii sa externalizam cumva problema, si sa o rezolve altii cum stiu ei mai bine.

Nici nu speram sa gasim un partener care sa ne ajute pas cu pas, sa ne indrume si, mai mult, sa aiba grija de tot ce inseamna bucataria tehnica a unui site. Cum site-ul nostru ruleaza de pe o platforma wordpress cautam pe cineva priceput la asa ceva. Si am gasit…

Simplenet este un serviciu de hosting de calitate, gandit special pentru site-urile ce se folosesc de wordpress. Am apelat cu oarecare timiditate la serviciile lor, luand un plan gratuit, de incercare pentru 30 de zile, pentru ca au si asa ceva.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=16f5ee4bc&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.simplenet.ro%252F”]Vezi aici oferta simplenet[/button]

In 3 zile am fost convinsi. Andrei Chira, omul din spatele simplenet, a intuit exact ce ne trebuie, a testat, a surubarit la site si l-a adus intr-o forma de zile mari: se misca mult mai repede, este mai usor si mai sigur (dupa ce tema pe care o folosim a fost bine optimizata). In plus, am scapat si de grija backupurilor manuale (da, faceam si asa ceva :-) prin automatizari silentioase puse la cale de Andrei.

Suportul excelent ne-a convins sa trecem deja la un plan de plata serios. Daca mai spunem si ca Andrei raspunde la mailuri/mesaje si pe 2 dimineata, repara instant ce se poate face pe loc, o sa va dati seama ca vorbim de un proiect serios si de oameni responsabili. Asta ne-a placut cel mai mult.

De acum incolo turam la maxim cu toate motoarele si avem puterea sa ne gandim si la proiecte noi. Pentru ca avem pe cineva in spate care ne sustine :-) Multumim Andrei, multumim simplenet!

simpenet

Daca ai un site wordpress sau intentionezi sa faci unul nu-i ocoli pe cei de la simplenet. Preturile sunt mici, iar serviciile mari! Te ajuta ei cu tot ce ai nevoie: muta site-uri, baze de date, optimizeaza, schimba teme, pluginuri daca ai nevoie, plus ca-ti fac sugestii pertinente care te vor ajuta sa scapi de griji. Asa cum am scapat si noi :-)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=16f5ee4bc&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.simplenet.ro%252F”]Contacteaza simplenet aici[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducere de pret la dictionarul ilustrat "Disney English. Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză"

Next Article

"Suflete captive", noua aparitie in Colectia Iubiri de poveste de la Libertatea

Related Posts

Total
0
Share