fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

In sfarsit! Editura Herald are un site nou si bun. Chiar foarte bun

Prietenii de la Herald au scos la lumina zilele acestea noul site al editurii. Este un proiect care dureaza de ceva vreme, dar care pare sa fi meritat asteptarea. Iubitorii cartilor Herald vor avea de acum o destinatie multa mai placuta, dar si mult mai bine organizata.

herald_web

Cu un homepage simplu si dragut, Herald scoate in fata exact ce are nevoie o editura sa promoveze mai abitir: noutatile, colectiile si, nu in ultimul rand, autorii din portofoliul Editurii. Chiar daca in esenta site-ul www.edituraherald.ro este unul dedicat vanzarii de carte, o moderna librarie online, prietenii cartilor de suflet pun tot timpul in centrul atentiei bunul lor cel mai de pret: cartea.

Umblu prin mai toate librariile online in cautare de oferte pe care sa le prezint aici si nu exagerez cu nimic daca spun ca Herald este editura care manifesta cea mai mare grija fata de cartea pe care o promoveaza, plecand de la modul de prezentare a copertei si oprindu-ma cat mai mult la superba prezentare pe care o regasim la fiecare carte.

produs_herald

Daca vrei sa citesti o carte Herald trebuie sa-ti faci timp sa stai pe noul lor site. Acum va fi si o vizita agreabila cu instrumente care-ti usureaza navigarea la fiecare pas, dar si una de pe urma careia vei ramane cu idei frumoase si energii pozitive. Caci asta face Herald cel mai bine: imparte dragoste si lumina, perfect si delicat cuprinse intre doua coperte.

Intorcandu-ne la noul look, sigur mai sunt imbunatatiri de facut, iar un lucru extrem de asteptat este blogul editurii. La ce oameni are prin casa Herald ar trebui sa-i puna la scris cat mai repede :)

Pe masura ce voi mai vedea schimbari, sau poate dupa ce imi vor fi semnalate de prietenii de la Herald, voi reveni cu noi amanunte despre noul si frumosul site Herald. Pana atunci le doresc din inima spor la vanzari si la cat mai multe titluri reusite!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Jonathan Strange & Mr .Norrell", de Susanna Clarke (Editura RAO)

Next Article

Happy Wishlist: alege-ti cartile astazi si maine vor avea mega reduceri

Related Posts

Total
0
Share