fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Soseaua Catelu 42”, de Alina Nedelea (Editura Allfa)

soseaua-catelu-42O promovare tare frumoasa, dar si eficienta (s-au vandut multe exemplare din roman) a fost facuta de Simona Tache. O garantie in plus pentru o carte ce sigur merita citita.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=326c43185″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Despre Alina

Alina Nedelea debuteaza cu un roman autobiografic scris dintr-o suflare, intr-un stil direct, colocvial. Volumul descrie, mai intai din perspectiva copilului, apoi din cea a adolescentului si a tanarului adult, universul unui cartier bucurestean inainte si imediat dupa evenimentele din decembrie 1989. O familie ai carei membri au capacitati premonitorii, o fetita care viseaza sa evadeze din ghetou, transformata in studenta la Teatru. Alina prinde gustul banilor castigati in cazinouri sau din prostitutie si, amagita de mirajul unei lumi care o asteapta sa ii puna in valoare potentialul, pleaca „dincolo“, in Occidentul civilizat, unde afla ca exista mereu o slujba de chelnerita pentru fetele cu vise de glorie.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Caravana BookLand revine la Ramnicu Valcea, in fata Parcului Mircea cel Batran

Next Article

Castiga o carte Herald la un concurs haios marca bookuria.info

Related Posts

Total
0
Share