fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Soțul pierdut, de Katherine Center (Editura Bookzone, 2021)

Soțul pierdut

Katherine Center, autoarea cărții Soțul pierdut, este una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times.

Ea reușește să construiască personaje cu care să se poată identifica oricine și datorită acestui talent a câștigat de-a lungul timpului foarte mulți cititori care nu erau neapărat atrași de povești de dragoste.

Vezi preț cu reducere

Cele mai importante cărți scrise de Katherine sunt „Cum să mergi mai departe” și „Flăcările care m-au învățat să iubesc”. Acestea au fost desemnate bestseller-uri de New York Times, USA Today, au ajuns în Amazon’s Top 100 Books 2018, au fost nominalizate la Best Fiction – Goodreads, respectiv Goodreads’ Best Books of the year 2019, fiind publicate în limba română și la Editura Bookzone.

Despre cartea Soțul pierdut

Cartea, o poveste încântătoare despre durerea pe care o simt oamenii atunci când pierd pe cineva drag, dar și despre forța interioară de a o lua mereu de la capăt.

„O poveste fermecătoare despre crearea familiei de care ai nevoie.” – People

„Un roman încântător care explorează durerea pierderii lucrurilor care contează cu adevărat în viață.” – USA Today

Lecții despre durere, suferință, perseverență și acceptare

„[Katherine] Center scrie cu drag despre dragoste și familie în cel de-al patrulea roman al său, incluzând lecții despre durere, suferință, perseverență și acceptare. Fanii ficțiunii romantice nu vor fi dezamăgiți.” – Booklist

Libby Moran încearcă să își refacă viața după moartea soțului ei. Cu doi copii, cu datorii și fără casă, nu are de ales și se mută cu mama sa. Dar nu poate sta prea mult cu ea, întrucât fiecare acțiune îi este criticată.

O mătușă îi dă posibilitatea să se mute la o fermă de capre din Texas și îi oferă un loc de muncă. Libby pleacă la mătușa Libby, iar la fermă pe lângă munca istovitoare pe care o are de făcut, descoperă o liniște profundă.

 Îl cunoaște pe James, un frumos fermier, dar se apropie și de o femeie ce susține că poate lua legătura cu soțul pierdut, aflat pe lumea cealaltă.

Cartea Soțul pierdut, de Katherine Center a apărut la Editura Bookzone și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Când femeile conduceau lumea

Când femeile conduceau lumea. Șase regine ale Egiptului, de Kara Cooney (Editura Litera, 2021)

Next Article
cărți pentru copii

Lista Silviei: 7 cărți pentru copii de la Editura Arthur

Related Posts

Total
1
Share