fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Spune-mi ce visezi” de Sidney Sheldon – cu Libertatea pentru femei

Spune-mi ce viseziAstazi, 8 aprilie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu un roman surprinzator scris de maestrul suspansului Sidney Sheldon. “Spune-mi ce visezi” este un roman care te tine cu sufletul la gura pana la final iar finalul este unul neasteptat. Cartea impreuna cu revista pot fi achizitionate la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii “Spune-mi ce visezi” de Sidney Sheldon:

Ashley Patterson este convinsă că este urmărită, însă hărțuitorii obsedați par să facă parte dintr-o altă lume, nu a ei. Căci Ashley, specialistă în computere într-un mic orășel din Silicon Valley, duce o viață extrem de liniștită și retrasă. Colega ei de serviciu, Toni Prescott, este o fire total diferită – voluntară și neinhibată, spune întotdeauna ce gândește și flirtează cu necunoscuți întâlniți pe internet. Iar Alette Peters preferă să viziteze muzee sau să își petreacă timpul în compania iubitului ei pictor.

Cele trei femei par să nu aibă nimic în comun – până când o serie de crime oribile, în care victimele sunt bărbați uciși în cele mai groaznice moduri, declanșează un val de panică în întreaga țară. Probele găsite la locul crimelor duc la o singură arestare, dar acesta este doar începutul. Căci ce urmează va reprezenta unul dintre cele mai bizare procese ale secolului – iar verdictul și consecințele lui vor dezgropa secrete din trecut ce vor schimba pentru totdeauna viitorul celor implicați.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
eBook Nemira

40% reducere la eBook-urile Nemira, doar în acest weekend

Next Article
UZPR

Despre „Eminescu – jurnalistul”

Related Posts

Total
0
Share