fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Star Wars, o încântare pentru adulți, o ”nebunie” pentru copii

La câteva zile după lansarea în România am fost împreună cu Matei să vedem ultima producție Star Wars. Și bine-am făcut. Filmul merită văzut, s-a vorbit mult despre el, așa că nu o să vă împui și eu capul cu cine știe ce povești nemaipomenite legate de subiectul filmului. Rostul acestei postări este altul, acela de a urmări cumva industria din spatele poveștii. Dacă nu ați văzut filmul, mergeți! Dacă mergeți împreună cu un copil căutați să-l antrenați punându-l să vadă anterioarele filme din seria Star Wars. O să-l ajute mult, o să-l facă să înțeleagă povestea și să se bucure de nou producție. După, o să vedeți, va veni potopul :)

Bun, dacă, totuși, vreți să aflați mai multe despre The Force Awakens, episodul VII din Star Wars, vă trimit la Radu. Așa că citiți întâi acest articol, apoi savurați-l și pe acesta. Și, după ce vă întoarceți de la film să reveniți la acest articol, o să aveți nevoie de el :)

robot bb-8Întocându-ne la subiect, industria din spatele Star Wars învârte milioane de dolari sub forme diverse, produse gândite să mențină vie pasiunea înfocaților fani, dar și să-i convingă de faptul că banii nu sunt cheltuiți ci cu adevărat investiți. Și spun asta și pentru că, urmărind pe History Channel un reality show drăguț, Pawn Stars, am văzut că, în timp, colecționarii pasionați pot deveni chiar și oameni de afaceri de succes. Așa că, dacă ai un hobby, ține-te de el, dacă ai o pasiune anume caută să o hrănești constant, nu o lăsa să moară. Dincolo de mulțumirea pe care ți-o aduce, cândva acest lucru poate însemna și altceva.

Așa că dacă nu ai urmărit subiectul îndeaproape, hai să te pun eu la curent. Star Wars, dincolo de film, este o lume a gadgeturilor, a jocurilor și jucăriilor, ba chiar și a hainelor. Toate dedicate celor care iubesc fenomenul, celor care vor să-l și poarte, și nu doar în minte.

Așa că dacă vrei să-ți continui aventura, măcar până la apariția episodului VIII (care urmează să apară în 2017), te poți bookura și tu de produse personalizate precum: figurine Star Wars, cărți pentru copii și nu numai (cred că o să-mi comand și eu, curând, Marea enciclopedie a războiului Galactic Star Wars), seturi de construcție , ba chiar și haine pentru copii sau pentru cei mai mari.

Am lăsat la final cel mai cool gadget Star Wars apărut și la noi la sfârșitul anului trecut. Este vorba de simpaticul BB-8, personaj cheie al episodului VII. Îl puteți avea și voi încă se mai găsește cu reducere aici, dar și aici. Până la urmatoarea întâlnire cu Star Wars nu-mi rămâne decât să vă urez și eu, în stilul caracteristic, ”forța fie cu voi”! Și sper ca atunci când vom vorbi despre episodul VIII să ne și batem în colecții :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
zentangle

Zentangle. Noua metodă de desen care te relaxează și te inspiră

Next Article
ebook

30% reducere la eBook-urile Nemira

Related Posts

Total
0
Share