fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Steaua ascunsa, de Nora Roberts impreuna cu Libertatea pentru femei

steaua ascunsaAstazi, 31 iulie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu o oferta de nerefuzat. Pe langa romanul Steaua ascunsa de Nora Roberts care apare astazi in colectia “Carti romantice” vom mai primi inca un roman din aceeasi colectie la acelasi pret de 9,99 lei. Romanul Steaua ascunsa este primul volum al mult asteptatei trilogii “Stelele din Mithra”.

Descrierea cartii Steaua ascunsa, de Nora Roberts

În biroul detectivului Cade Parris își face apariția o blondă uluitor de frumoasă de care acesta se îndrăgostește pe loc. Din păcate, ea are nevoie de Cade pentru a găsi o persoană dispărută… pe ea însăși. Bailey James nu-și mai amintește nimic legat de trecutul și de numele ei.

Dar e clar că a intrat într-o încurcătură uriașă, fiindcă are în geantă peste un milion de dolari, un pistol și un diamant albastru de o valoare inestimabilă. Cei doi îndrăgostiți trebuie să dezlege rapid misterul acestei povești, mai ales că pe străzile din Washington un criminal este încă liber și e decis să recupereze prada care i-a scăpat printre degete.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eroul discret, de Mario Vargas Llosa

Next Article

Wagner în lumina reflectoarelor

Related Posts

Total
0
Share