fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Steaua secreta” de Nora Roberts impreuna cu Libertatea pentru femei

steaua-secretaVineri, 16 octombrie, revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert in cadrul colectiei “Carti romantice”, romanul “Steaua secreta” de Nora Roberts, ultimul volum al trilogiei “Stelele din Mithra”, care se anunta foarte captivant. Acesta va putea fi achizitonat numai impreuna cu revista Libertatea pentru femei la pretul de 9,99 lei.

Descrierea cartii:

Stătea față în față cu o femeie moartă… care ținea un pistol îndreptat înspre el. Investigația locotenentului Seth Buchanan – și inima lui – sunt complet date peste cap când Grace Fontaine, bogata și ireal de frumoasa victimă a unui presupus asasinat se dovedește a fi vie și nevătămată… și în posesia unuia dintre uriașele diamante albastre cunoscute drept Stelele lui Mithra.

Polițistul cel sobru, a cărui calitate de căpătâi este autocontrolul, nu a permis niciodată ca sentimentele lui să stea în calea unei anchete. Și deși a aflat, din cercetările sale, că este o femeie extrem de periculoasă, în prezența ei irezistibilă îi este foarte greu să-și amintească faptul că are de rezolvat un mister mai important decât Grace însăși. Căci Stelele sunt obsesia unui colecţionar nebun, care a lăsat în urmă un lung şir de victime, iar acum nu se va da înapoi să facă pasul decisiv pentru a şi le însuşi… iar Grace pare a fi cel mai important exponat al colecţiei sale.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: "Bucurestiul fanariot. Biserici, ceremonii, razboaie" de Tudor Dinu

Next Article

Balada tristei cafenele, de Carson McCullers

Related Posts

Total
0
Share