fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Stiai ca exista si un Halloween romantic? Este adus de Libertatea pentru femei

Pentru cei care vor un Halloween romantic si nu unul infricosator am o veste buna. Maine, 31 Octombrie, apare cu revista Libertatea pentru femei romanul “Mai presus de timp” de Jude Deveraux la pretul de 9,99 lei.

mai-presus-de-timpRomanul este al doilea volum din seria “Miresele din Nantucket” dupa romanul “Adevarata dragoste”.

“La petrecerea de nuntă a lui Alix Madsen cu Jared Montgomery, vărul mirelui, Graydon, nu-și poate lua ochii de la domnișoara de onoare, Toby Wyndam. Este fascinat de ea, dar nu numai pentru frumusețea ei discretă sau pentru modul în care îl face să râdă. Toby posedă abilitatea cu adevărat remarcabilă de a-l deosebi pe Graydon de geamănul său identic, Rory, şi conform unei legende de familie, un asemenea har o transformă în Adevărata lui dragoste.

Dar Graydon știe că nu există nici o posibilitate ca ei să fie vreodată împreună, căci, în calitate de moștenitor regal, trebuie s-o ia de soție pe femeia cu rang nobil care a fost aleasă pentru el. Cu toate acestea, atras de Toby, o roagă să-l ajute să se ascundă pe insula Nantucket pentru o săptămână, departe de responsabilitățile oficiale. Cum amândoi ştiu că nu pot avea o relație amoroasă, își promit că nu vor fi decât prieteni.

Dar magia insulei şi forțe necunoscute intervin, aruncând asupra lor o vrajă seducătoare, convingându-i că, dacă le este destinat să fie împreună, trebuie să lupte să schimbe trecutul, dar și viitorul”.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

De Halloween, Editura Nemira iti face programare la Doctor Sleep

Next Article

Vladimir Draghia: premiul pentru debut in literatura la Gala Premiilor VIP

Related Posts

Total
0
Share