fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Stretching pentru orice vârstă, de Jessica Matthews (Editura Pilotbooks, 2021)

Stretching pentru orice vârstă

Autoarea cărții Stretching pentru orice vârstă, Jessica Matthews este profesor de Kinetoterapie la Point Loma Nazarene University și predă Yoga la MiraCosta College din San Diego, California. Colaborează regulat la numeroase concerne media precum CNN, Yoga Journal, Health Magazine, National Public Radio, The Wall Street Journal și Washington Post.

Cumpără cartea de aici

„În calitate de medic și maratonist amator, aș putea să definesc stretchingul ca fiind ceva ce știm cu toții că ar trebui să facem în mod constant, dar cei mai mulți dintre noi suntem prea leneși ca să punem în practică! În acest volum veți găsi argumentele necesare, precum și metode simple și explicații pe înțelesul tuturor pentru a face din stretching o obișnuință, indiferent dacă sunteți sportivi amatori sau de performanță!” – Dr. Serban Damian, Centrul Superfit

De cele mai multe ori, cu cât înaintăm în vârstă facem tot mai puțină mișcare iar mușchii noștri devin din ce în ce mai rigizi. Cartea aceasta prezintă exerciții simple care au menirea de a îmbunătăți mobilitatea și de a reduce durerile articulare.

Totodată, fiecare are libertatea de a-și alcătui un set de exerciții care să fie în concordanță cu vârsta, stilul de viață și condiția fizică.

„Sportivi de performanță sau de plăcere, simpli pasionați de mișcare fizică, știm cu toții că menținerea formei fizice și prevenirea accidentărilor sunt obiective extrem de importante. Recomand acest îndrumar bine structurat tuturor celor îndrăgostiți de schi, bicicletă sau alte sporturi care ne fac viața frumoasă, pentru a reuși să ne menținem forma și a ne putea bucura de mișcare toată viața.” – Ionuț Bărbuț, instructor de schi atestat cat. I ISIA, master boot-fitter la Bootfitting Sidas Romania

Stretching pentru orice vârstă, de Jessica Matthews ne învață principiile de bază ale strechingului corect, inclusiv mai multe tehnici de îmbunătățire a exercițiilor și poate fi comandată de la Cărturești sau Libris.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mi-e dor de tine când clipesc

Mi-e dor de tine când clipesc, de Mary Laura Philpott (Editura Humanitas, 2021)

Next Article
Copilul meu cel mare este gelos

Copilul meu cel mare este gelos. Ascultă-l! Liniștește-l! Dă-i importanță!, de Nina Bataille (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share