fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Suflete goale, de Guillermo del Toro, Chuck Hogan (Editura Trei, 2021)

Suflete goale

Guillermo del Toro s-a născut la Guadalajara, în Mexic, și a devenit cunoscut la nivel mondial odată cu filmul horror Cronos, cu accente fantastice.

Regizor, scenarist, producător și scriitor talentat, Guillermo del Toro s-a bucurat de succesul filmului Labirintul lui Pan, film ce a câștigat nu mai puțin de 40 de premii sau, în 2018, cu filmul Forma apei ce a câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun film.

Cumpără cartea cu reducere

Chuck Hogan, scenarist, producător de televiziune și autor de bestselleruri New York Times, este autorul romanului Prince of Thieves, ce a câștigat în anul 2005 Hammett Award.

Despre cartea Suflete goale, de Guillermo del Toro, Chuck Hogan

În Suflete goale, viața Odessei Hardwicke se schimbă brusc atunci când nu are de ales și este obligată să își ucidă partenerul, pe Walt Leppo, agent FBI. Acesta are un comportament deplasat în timpul arestării unui criminal și devine brusc violent.

Hardwicke nu rămâne atât de marcată de această tragedie, cât mai ales de prezența fantomatică ce s-a ridicat din trupul neînsuflețit al agentului.

Începe să aibă serioase îndoieli asupra sănătății ei mintale și este de acord să strângă toate lucrurile din biroul unui agent ce s-a pensionat.

Dar ceea ce va găsi în biroul acestuia o va determina să îl urmărească pe Hugo Blackwood, omul ce are o avere impresionantă dar care este convins că trăiește de sute de ani, apărător al omenirii împotriva forțelor malefice.

„Îmbinarea dintre stilul clasic din poveștile de groază ale lui Algernon Blackwood și o intrigă cât se poate de actuală este absolut surprinzătoare și de mare efect.” – Washington Post

„Fanilor lui Guillermo del Toro și Chuck Hogan le va plăcea la nebunie că în centrul poveștii se află niște creaturi nemaivăzute… Primul volum dintr-o serie care îi va ține cu sufletul la gură.” – Associated Press

„Un dar uimitor pentru împătimiții universului Lovecraft. Odessa Hardwicke e creată după modelul lui Clarice Starling… O atmosferă insolită, cu accente macabre.” – Kirkus Reviews

Cartea Suflete goale, de Guillermo del Toro și Chuck Hogan a apărut la Editura Trei și poate fi comandată de la Elefant, Editura Trei sau Libris.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cărți Elefant

Cărți Elefant: Best Of 2021

Next Article
idila hipnotizatoarei

Idila hipnotizatoarei, de Liane Moriarty (Editura Trei, 2021)

Related Posts

Total
0
Share