fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Suge-o, Ramona!” de Andrei Ciobanu [Editura Trei, 2015]

suge-o-ramonaTitlul cartii este extrem de sugestiv si-si selecteaza din start cititorii. Noroc cu acadeaua de pe coperta, resuseste sa mai dilueze putin din puternica impresie pe care o lasa vorbele. “Suge-o, Ramona!” este scrisa de Andrei Ciobanu si publicata recent la Editura Trei. Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

Cu totii ne amintim de prima iubire adolescentina, care vine la pachet cu suferinta, tradare, fluturi in stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prabuseste si renaste la fiecare atingere, la fiecare dialog, in fiecare zi. Prins intre pasiunea pentru Ramona si dorinta de a se razbuna pentru indiferenta ei, Andrei traieste cateva aventuri extrem de incitante si se transforma din timidul indragostit intr-un Casanova modern.

Suge-o, Ramona! este povestea unei deveniri, o confesiune onesta despre maturizare sexuala si morala, despre trecerea de la adolescenta la maturitate. Hilare sau triste, emotionante sau cinice, aventurile lui Andrei sunt cele ale adolescentului obisnuit, care cauta, incearca, esueaza sau invinge, totul pentru a o impresiona pe fata visurilor sale.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri mari la cartile din Colectia "Psihologie practica"

Next Article

Elefant si Allview ne trimit la munte in Luna Indragostitilor

Related Posts

Total
0
Share