fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Sunt aici acum. Exerciții creative de autocunoaștere

sunt aici acumLa începutul acestui an la Editura Publica a apărut cartea Sunt aici acum. Exerciții creative de autocunoaștere. Un volum extrem de interesant care ne propune exerciții de autocunoaștere. Cele 184 de pagini ale cărții sunt încă o cărămidă pe care Editura Publica o pune la clădirea unei frumoase serii de cărți motivaționale. Apreciem apariția, iar dacă vă interesează această carte o puteți comanda de aici.

Sunt aici acum te va inspira si te va ajuta sa dai frau liber imaginatiei. In acest fel, iti vei putea observa viata cu o mai mare curiozitate si vei putea fi mai constient de importanta momentului prezent.

Exercitiile pe care le ai la dispozitie iti vor pune la incercare capacitatea de observare, descoperire si evolutie. Te vei raporta la simturile, gandurile si emotiile tale intr-un mod inedit.

Fie ca esti novice sau un practicant experimentat in domeniul meditatiei mindfulness, ai enorm de multe lucruri de descoperit in fiecare moment al vietii. Aceasta carte-jurnal contine sfaturi si instrumente care te vor ajuta sa abordezi experientele prin care treci clipa de clipa cu un simt al curiozitatii mereu proaspat. Ai in fata ghidul tau credincios de explorare a vietii prin lentilele meditatiei mindfulness.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cortina de fier

Litera a lansat volumul Cortina de Fier de Anne Applebaum, câștigătoarea Premiului Pulitzer pentru nonficțiune în 2004

Next Article

Idei minunate de reclame la cărți

Related Posts

Total
0
Share