fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Sunt un copil al Războiului Rece, de Stelian Tănase (Editura Corint, 2020)

Sunt un copil al Războiului Rece

Sunt un copil al Războiului Rece de Stelian Tănase, colecția Corint Istorie Autori Români, noutate la Editura Corint.

Editura Corint vă prezintă volumul Sunt un copil al Războiului Rece, semnat de Stelian Tănase. Autorul și-a propus să reflecteze asupra copilăriei, adolescenței și tinereții sale din perspectiva Războiului Rece. Cartea este o colecție de amintiri care rezonează foarte bine cu actualul context, poveștile având o încărcătură aparte, atât pentru cei din generația autorului, cât și pentru cei care vor să afle mai multe detalii despre perioada Războiului Rece, din perspectiva autorului.

Volumul este disponibil pentru precomandă cu autograf și 25% reducere pe libris.ro.

„Sunt un copil al Războiului Rece. Cortina de Fier mi-a ecranat existența. A pus ștampila «Strict interzis» în dreptul fiecărei decizii pe care am luat-o. Istoria nu reține asemenea amănunte. Ea spune doar că fiecare a trăit încercând să supraviețuiască răului. După Ialta și Potsdam, mai multe generații au fost irosite. La final, unii s-au mântuit pe baricadele Revoluției, alții nu.

Această carte nu este o istorie a Războiului Rece. Și nici un volum de memorii. Fiecare om trăiește mai multe vieți în același timp. Pe una dintre ele o găsiți consemnată în aceste pagini copleșite de furie și melancolie.” Stelian Tănase

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Poveștile copilăriei

Poveștile copilăriei transformate în educație pentru sănătate

Next Article
Târg de carte

Târg de carte online dedicat cadourilor de Paști - reduceri de până la 50%

Related Posts

Total
0
Share