fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Tabara Coolturala Bookland contribuie la dezvoltarea personalitatii copiilor

BL_Macheta presa_Timisoara_80x120mmCele aproape 3 luni de vacanta e de preferat sa nu fie irosite. Mai ales ca de cativa ani incoace copiii au sute de optiuni: tabere diverse sunt organizate fie direct de scoala, fie de varii firme specializate in organizarea de evenimente.

BookLand, un eveniment sprijinit de Ministerul Culturii si Patrimoniului National, cunoscut deja prin Caravana nationala ajunsa in acest an la editia a 3-a, organizeaza o tabara coolturala nationala pentru copiii de clasele V-VIII. Prima editie are un numar de locuri limitate (250 copii de clasele V-VIII), Tabara Coolturala BookLand urmand a se desfasura intre 30 Iunie si 8 Septembrie 2013 in judetul Valcea, pensiunea Valahia, la 10 km de Brezoi, in apropierea statiunii Voineasa.

Structurata pe 5 module a cate 2 saptamani fiecare, accentul este pus pe mixul echilibrat de activitati coolturale, cognitive si distractive, gandite pentru cei 50 copii per modul. Obiectivul principal al taberei il constituie dezvoltarea personalitatii si autonomiei participantilor. Totul se va desfasura sub atenta observatie a unei echipe de profesori, a unui psiholog si a unui medic pediatru, activitatile creative fiind coordonate de artisti plastici, actori si scriitori consacrati.

Pe langa prieteni noi, amintiri frumoase si tehnici invatate din activitatile creative, la finalul taberei copiii vor fi mai siguri pe ei, mai independenti, mai responsabili, mai sociabili, cu competente de lucru in echipa dezvoltate.

Simona Dimulescu, coordonator Tabara Coolturala BookLand: “BookLand, ca un deschizator de drumuri ce este, lanseaza un alt concept inovator in Romania: tabara cultural-educativa in conditii all inclusive de 4 margarete – anul acesta intr-un adevarat colt de rai pe valea Lotrului! La aceasta prima editie deschidem portile pentru 250 copii carora le oferim rasfat maxim, dar in mod disciplinat. Ne dorim ca toti copiii care vor calca pragul taberei BookLand sa revina cu placere an de an si sa fie receptivi la toate surprizele pe care urmeaza sa le pregatim pentru ei. Iar parintii sa considere investitia facuta drept una binemeritata.”

Mai multe detalii si informatii despre inscrieri: 031.226.10.07 / tabara@book-land.ro / www.book-land.ro/tabara

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Florin Piersic jr. citeste pentru copii "Aventurile lui Habarnam"

Next Article

“Avioanele Regelui”, în dar de Ziua Monarhiei

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share