fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Targul de carte Gaudeamus si Black Friday – reperele saptamanii viitoare

De maine intram in saptamana aceea pe care multi dintre cititori o asteapta cu interes. Sunt doua evenimente pe care le vom relata si in acest an, va vom oferi posibilitatea de a alege si a cunoaste. Evenimentele sunt: targul de carte Gaudeamus si Black Friday 2014, evenimentul de shopping in care va veti putea cumpara carti, dar si alte produse, la cele mai mici preturi posibile.

Despre Gaudeamus vom publica informatii legate atat de programul editurilor, dar si articole despre evenimentele ce vor avea loc la targ. Despre Black Friday vom avea noutati in timp real, va vom tine la curent cu cine si ce are de oferit in aceasta zi, iar in Vinerea Neagra va vom oferi in timp real cele mai bune ponturi la cele mai tari carti si nu numai. Nu trebuie decat sa stati cu bookuria.info deschis intr-un tab si sa actualizati site-ul cu cate un refresh :)

Pagina dedicata pentru Black Friday o gasiti aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Demonul amiezii. O anatomie a depresiei", de Andrew Solomon

Next Article

Editura Litera ne invita la o seara "Alice Munro"

Related Posts

Total
0
Share