fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Te provoc sa citesti o carte

provocare-lecturaDaca tot e moda provocarilor m-am gandit sa ne provocam prietenii care nu citesc sa inceapa sa o faca.
Usor de spus, greu de facut, nu?

Uite cum m-am gandit eu sa procedezi:

1. Alegi un prieten care ti se pare mai usor de convins (asta pentru prima data ca apoi deja o sa capeti experienta).
2. Te gandesti ce carte sa il provoci sa citeasca (aici trebuie sa tii cont de personalitatea lui pentru ca intentia e sa il convingi ca cititul e interesant, nu plictisitor).
3. Alegi momentul oportun sa ii faci provocarea (de preferinta atunci cand e bine dispus sau e intr-un grup in care ar parea urat din partea lui sa refuze).
4. In caz ca te refuza, si in majoritatea cazurilor asta e prima reactie, nu renunta! Foloseste-te de toate tertipurile necesare pentru a-l convinge.
5. Ii dai un termen, dar nu prea scurt ca doar nu vrei sa il sperii, dar nici nu trebuie sa il lasi fara acest termen deoarece exista riscul sa nu mai citeasca.

Gata? Ai reusit? Atunci e cazul sa treci la urmatorul. :)

Chiar daca nu a mers din prima, va merge sigur din a doua incercare. Deja am devenit experta: am reusit sa o conving si pe doamna de la farmacia veterinara pe care, acum imi dau seama, habar nu am cum o cheama. Stiu doar ca e o doamna draguta de la care iau mancare pentru pisicutele mele si daca am aflat ca ii place sa citeasca la urmatorul drum ii si imprumut o carte, nu de alta, dar cartile au fost facute sa fie citite si de ce sa fiu egoista sa ma bucur doar eu de ele?

Ce spuneti? Intrati in joc? :)

Anuța Stănculeanu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice

Next Article

Contopirea identității (recenzie la cartea "Fortareata alba", de Orhan Pamuk)

Related Posts

Total
0
Share