fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Te rog, mama, nu ma indopa!”, de Richard Marc, Joey Marc [Editura Livingstone, 2015]

te-rog-mama-nu-ma-indopaEditura Livingstone ne propune o carte semnal de alarma care ar trebui sa ne faca sa regandim din temelii obisnuintele de hrana a celor mici. “Te rog, mama, nu ma indopa!” cuprinde o serie de soluţii şi sfaturi care au fost testate şi folosite de multe ori, cu mare succes. Ca adulţi şi părinţi, aveţi puterea să-i educaţi şi să-i influenţaţi pe copii în ceea ce gândesc şi fac.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Obezitatea în copilărie devine o epidemie. Şi atunci de ce să nu împiedicăm acest lucru, de ce să nu avem grijă de copii să nu ajungă obezi? Mulţi copii sunt nemulţumiţi şi îngrijoraţi cu privire la greutatea lor corporală, iar acest lucru generează probleme de stimă de sine, lipsă de încredere şi boli care decurg de aici. Prin munca noastră cu copiii, am întâlnit multe familii care au căzut în capcana unui stil de viaţă nesănătos şi care acum nu mai ştiu ce să facă şi încotro s-o apuce ca să primească ajutor pentru a slăbi.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 18 ferbuarie 2015

Next Article

Carti ieftine pentru copii de la Editura RAO

Related Posts

Total
0
Share