fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Tehnologia zeilor. Fascinanta cunoastere a anticilor”, de David Hatcher Childress (Editura Vidia)

568057Teme cum sunt zborul, razboaiele atomice, masinariile complexe si electricitatea in lumea antica ar putea parea ciudate pentru multi oameni, daca nu chiar la granita dintre adevar si fictiune. Interesant este ca uneori adevarul este mai bizar decat realitatea…

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_red” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9a6f02fef&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.libris.ro%2Fcivilizatii-mitologie%2Ftehnologia-zeilor-fascinanta-cunoastere-a-VID978-606-8414-03-4–c7891–p568057.html”]Cumpara cartea[/button]

In aceasta carte vom explora impreuna numeroasele dovezi care ne-au condus la uluitoarea concluzie ca oamenii antici erau realmente la fel de complecsi cum suntem noi astazi.

Te va prinde! Aceasta calatorie seducatoare in universul plin de secrete al anticilor te va patrunde si te va captiva inainte sa-ti dai seama. In fata atator dovezi stiintifice, povesti si legende rupte parca dintr-o alta dimensiune, nu vei putea decat sa te asezi confortabil si sa gusti rand pe rand misterele controversate ale unei lumi de mult apuse.

Citind aceasta carte plina de mistere si controverse vei afla, printre altele, despre Tibetul Secret, Oameni si Zei in Mongolia, Orasele misterioase ale Mayasilor, Orasele Pierdute ale Atlantidei, Europei antice si Mediteranei, Istoria Atlantidei, Dispozitivele free energy, Matricea Cosmica, OZN-uri si antigravitatie, Aeronava Vimana a Indiei antice si Atlantidei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Herald repune in cursa cititorilor Cartile Rare cu mare cautare

Next Article

Marti, 9 aprilie, Libertatea iti aduce "Alba ca Zapada" - carte + audiobook

Related Posts

Total
0
Share