fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Terapia cu cristale”, de Doreen Virtue, Judith Lukomski [Editura Livingstone, 2015]

terapia-cu-cristale“Terapia cu cristale”, de Doreen Virtue si Judith Lukomski este un ghid extraordinar, atât pentru începători, cât şi pentru experţi, conţine 94 de cristale şi informaţii despre puterile lor vindecătoare. Cartea a aparut la Editura Livingstone si poate fi cumparata cu reducere de aici.

Cartea o poti cumpara si de la eMAG – are transport gratuit.

Cristalele îţi pot îmbunătăţi sănătatea fizică, emoţională, spirituală şi financiară; pot fi un sprijin de nădejde pentru viaţa ta romantică, te pot ajuta pe tine şi pe copiii tăi să dormiţi mai bine, îţi pot amplifica puterea de vindecare şi te vor ajuta să te simţi fericit şi împăcat. Sunt instrumente puternice de vindecare, pe care le poţi utiliza pentru a-ţi amplifica puterea spirituală de autovindecare, putere pe care fiecare dintre noi o posedă, la modul cel mai natural cu putinţă. Cartea aceasta te va învăţa cum să alegi pietrele (folosim pe rând cuvintele pietre şi cristale), pentru a te ajuta să vindeci fiecare zonă a vieţii tale.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Experienta Apple", de Carmine Gallo [Editura Amaltea, 2015]

Next Article

Eveniment Humanitas: Dialoguri socratice

Related Posts

Total
0
Share