fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Terapia prin râs – Un lucru amuzant petrecut pe calea spre iluminare

Terapia prin râsEditura Herald a publicat recent, în Colecția Terapia, volumul Terapia prin râs, de Lenny Ravich.

In domeniul psihologiei rasul este de mult timp recunoscut pentru calitatile sale benefice. Oamenii de stiinta au confirmat faptul ca simtul umorului este un atribut necesar pentru cei care vor sa functioneze la capacitate maxima. In timpul unei portii copioase de ras, organismul inhaleaza mai mult oxigen, face muschii sa se contracte, activeaza organele interne, hipotalamusul, glanda pituitara si glanda suprarenala. Drept urmare, secretia de endorfine va creste.

Umorul sporeste creativitatea si este unul dintre instrumentele-cheie folosite pentru combaterea stresului. Rasul poate fi folosit cu succes la scoala, la locul de munca, in terapie si consiliere, precum si in medicina, ca adjuvant in procesul de vindecare. Rasul imbunatateste respectul de sine, sporeste interactiunea sociala si, in general, face viata mult mai placuta.

Lenny Ravich este unul dintre sustinatorii terapiei prin ras, cartea sa fiind o oglinda vie a optimismului. Terapia prin râs s-a vandut in peste 50 000 de exemplare, fiind un bestseller in Israel. La 1 iulie 2001 a castigat premiul “The Israeli Book Award’s Platinum Plaque”.

Cartea Terapia prin râs, de Lenny Ravich poate fi comandată și online, de la Libris.

bogdan
Total
2
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
ebook

Cyber Monday: minim 25% reducere la orice eBook

Next Article
Corint

Top 10 cele mai vândute cărți Corint la Gaudeamus 2017

Related Posts

Total
2
Share