fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Teste de inteligenta si psihometrice” de Philip Carter cu revista Psychologies

psychologies-romania-insert-iunie-2015Revista Psychologies Romania ne ofera in luna iunie ca insert cartea “Teste de inteligenta si psihometrice” de Philip Carter, o noua carte de teste de inteligenta utila pentru dezvoltarea noastra personala.

Revista impreuna cu cartea va putea fi achizitionata la pretul de 19,99 de lei de la toate chiosurile de ziare.
Pe langa aceasta carte ne putem bookura si de articolele interesante continute de revista cum ar fi interviul cu Angelina Jolie.

Despre carte:

In ciuda enormei capacitati a creierului uman, oamenii utilizeaza doar o fractiune din potentialul puterii lor cerebrale.
Desi cei mai multi dintre noi consideram ca nu putem face mare lucru pentru a imbunatati creierul cu care ne-am nascut, s-a dovedit ca procesele gandirii pot fi imbunatatite si amplificate prin efectuarea de diverse tipuri de teste.
Noua carte publicata de Philip Carter, expert in CI, cuprinde teste si exercitii concepute pentru a largi si exersa, dar si a amuza, mintea. In prezent, conceputul de CI s-a extins si include tipuri diferite de inteligenta asa cum sunt creativitatea si inteligenta emotionala, iar cartea de fata reflecta aceasta schimbare.

Pe langa teste CI, ea contine teste in domeniile:
– Inteligenta verbala
– Apreciere spatiala
– Calcule numerice
– Rationamente logice
– Memorie
– Creativitate
– Gandire laterala
– Agilitate mintala
– Personalitate

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A încălca regulile („Gândeşte fix pe dos!”, de Paul Arden)

Next Article

Cadou la alegere de la revista Avantaje

Related Posts

Total
0
Share