fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Teste de personalitate. Inteligenta. Sociablitate. Caracter [Editura Litera, 2014]

teste_de_personalitateEditura Litera a editat recent volumul doi al cartii “Teste de personalitate. Inteligenta. Sociablitate. Caracter”, scrise de SALVATORE V. DIDATO. Cartea ne ofera posibilitatea de a ne cunoaste mai bine si poate de a repara pe ici, pe colo cate ceva din ce consderam ca nu functioneaza chiar foarte bine.

Cartea poate fi cumparata si online, de aici.

Despre carte:

Avem cu toții tendința să ne comparăm cu alții, suntem mereu dornici să înțelegem cine suntem cu adevărat, să aflăm de ce ne simțim și de ce acționăm în felul în care o facem și, mai important, ce anume am putea deveni dacă ni se oferă oportunitatea.

Inspirate de studii, cercetări, sondaje de opinie și experiența clinică a unora dintre cei mai cunoscuți specialiști din științele sociale, psihologie și psihiatrie, testele propuse de Salvatore Didato îți oferă șansa de a te cunoaște mai bine. Explicațiile oferite la finalul acestora te vor ajuta să te descoperi, dar și să înțelegi de ce ai o anumită trăsătură de personalitate și, dacă e nevoie, ce poți face ca să te schimbi.

Tot ce ai de făcut este să fii sincer și să te amuzi răspunzând, singur sau împreună cu prietenii, la întrebări.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noi aparitii in Colectia Disney Audiobook pentru copii

Next Article

64% reducere la Colectia English Today + Dictionar englez-roman ilustrat

Related Posts

Total
0
Share