fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Toate florile Parisului, de Sarah Jio – la chioșcuri

Toate florile Parisului

De marți. 11 februarie, apare un nou bestseller în colecția Blue Moon – Toate florile Parisului, de Sarah Jio. La toate punctele de difuzare a presei, doar 24. 99 lei.

Destinul a două femei este conectat peste timp de orașul Paris, de un teanc de scrisori misterioase și de secrete șocante, care acoperă perioada de la al Doilea Război Mondial până în ziua de astăzi.Caroline se trezește într-un spital din Paris, dar nu-și aduce aminte nimic despre viața ei.

Află însă că, în ultimii ani, a dus o viață tristă și retrasă într-un apartament uriaș de pe rue Cler. Prietenia cu bucătarul-șef al unui restaurant din vecinătate îi abate atenția de la trecutul învăluit în ceață și, la un moment dat, descoperă un mister care datează de câteva zeci de ani.

În Parisul aflat sub ocupație nazistă, o tânără văduvă pe nume Céline încearcă să-și construiască o viață nouă alături de fiica și tatăl ei, proprietarul unei florării. Dar un ofițer neamț lipsit de scrupule îi descoperă sângele evreiesc și Céline este obligată să joace un joc deosebit de periculos ca să poată salva persoana pe care o iubește cel mai mult pe lume: fiica ei.

„Toate florile Parisului – o poveste realistă, captivantă, despre două femei pe care le despart câteva decenii, dar care găsesc puterea și calea de a triumfa asupra întunericului care le amenință viețile.“ Debbie Macomber, autoarea seriei Cedar Cove„Sarah Jio țese trecutul și prezentul într-un roman care se citește pe nerăsuflate, despre dragoste, recunoștință și iertare. N-am putut să las cartea din mână!“ – Christina Baker Kline

bogdan
Total
11
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Crimele din Rue Morgue și alte povestiri

Crimele din Rue Morgue și alte povestiri - la chioșcuri cu doar 19,99 lei

Next Article
John Rain

John Rain, Conspirație la Casa Albă, de Barry Eisler (Editura Meteor Press, 2020)

Related Posts

Total
11
Share