fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tokyo pentru totdeauna, de Emiko Jean (Editura Litera, 2021)

Tokyo pentru totdeauna

Emiko Jean, autoarea cărții Tokyo pentru totdeauna, ne invită să facem o călătorie în decorul fascinant al Japoniei contemporane.

În Tokyo pentru totdeauna avem ocazia să o cunoaștem pe Izumi, o adolescentă americană de origine japoneză care este în ultimul an de liceu în Statele Unite.

Vezi preț cu reducere

La fel ca mai toate tinerele de seama ei, Izumi se distrează, este plină de umor și ironie și îi place nespus oja în culori tari.

Însă cum se împacă faptul că adoră hanoracele și colanții yoga cu statutul de prințesă imperială?

Chiar dacă a fost născută și crescută în Statele Unite, descoperă că este fiica Prințului Moștenitor al Japoniei.

Alături de ea vom face o călătorie din Mount Shasta spre Tokyo și vom asista la o transformare spectaculoasă.

“O descriere vie și fidelă a americanilor de origine japoneză, o explorare a moștenirii lor culturale, și o lectură fascinantă pentru toate categoriile de cititori.” – Booklist

“Flerul lui Emiko pentru detaliile spectaculoase – mâncarea, castelele, confesiunile, intrigile de curte și florile de cireș – m-a făcut să nu mă pot dezlipi de această lume a splendorii pe care nu mai voiam s-o părăsesc.” – David Yoon, autorul cărții Frankly in love

„În ciuda palatelor strălucitoare și a poveștii de dragoste care te face să visezi cu ochii deschiși, cartea nu e un basm tipic cu prințese. Izumi este o povestitoare adorabilă, incisivă și curajoasă care se luptă să împace educația ei americană cu moștenirea de familie japoneză.” – Katharine McGee, autoarea cărții American Royals

Cartea Tokyo pentru totdeauna, de Emiko Jean a apărut la editura Litera și poate fi comandată de la Editura Litera, Libris sau Librex.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Vacanța

Lista Silviei: 7 cărți despre vacanțe

Next Article
Jackie și Maria

Jackie și Maria, de Gill Paul (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share