fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top 10 Edituri romanesti pe Facebook

facebook-bannerPentru a avea succes editurile au nevoie de prieteni. Si nu doar pe facebook, dar si pe facebook :) Manat de o curiozitate anume am vrut sa vad cum stau editurile noastre in mediul social online. Cu ajutorul facebrands.ro mi-a fost relativ usor sa selectez editurile ce au pagini pe facebook si sa vad astfel cam care ar fi situatia intr-un top realizat azi, 2 martie 2015. Trebuie mentionat faptul ca pentru a fi prezenta in facebrands.ro o pagina de facebook trebuie inscrisa acolo (asta inseamna ca nu exclud varianta ca in top 10 sa fie si o alta editura ce nu si-a inscris pagina in acest serviciu de monitorizare).

Dinamica fanilor pe facebook nu poate fi controlata, asa ca cifrele prezentate in topul de mai sus ne arata doar un instantaneu al miezului zilei de 2 martie 2015. Vom reveni cu noi informatii pe masura ce topul se va modifica. Felicitari editurilor care au inteles puterea social media!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Martisor placat cu aur, cadou la orice comanda de la Bookcity

Next Article

De ce iubesc cei mici cartile cu "uneste punctele"

Related Posts

Total
0
Share