fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Top Elefant: cele mai citite carti in septembrie 2015

top-carti-septembrie

Cartea O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda a Ioanei Chicet-Macoveiciuc a atras atentia romanilor inca din primele momente dupa lansare. Asadar, volumul destinat mamelor a intrat in clasamentul autorilor romani realizat de elefant.ro direct pe pozitia a doua in luna septembrie, locul intai fiind ocupat de Irina Binder cu cele doua volume Fluturi. Tot in prima luna de toamna, printre autorii autohtoni preferati au fost Chris Simion cu volumul Ce ne spunem cand nu ne vorbim, Tudor Chirila cu Exercitii de echilibru si Lucian Boia cu titlul Cum s-a romanizat Romania.

La categoria de carte digitala, romanii au optat cel mai des pentru scrierea Sylviei Day – Fascinatia. Crossfire Vol. 4, urmata pe locul doi de volumul O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda semnat de Ioana Chicet-Macoveiciuc si de titlul autoarei britanice E L James – Cincizeci de umbre ale lui Grey. Versiunea lui Christian.

Pe primele locuri in topul autorilor straini realizat de elefant.ro sunt in ordine descrescatoare Cincizeci de umbre ale lui Grey. Versiunea lui Christian scrisa de E L James, Gradina Secreta. Carte de colorat si activitati antistres a Johannei Basford si de Fascinatia. Crossfire volum semnat de Sylvia Day.

Comunicat PR Steps

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Litera sărbătorește, alături de lumea întreagă, Ziua cărților Star Wars

Next Article

Seara japoneza la Humanitas: Profesorul si menajera de Yoko Ogawa

Related Posts

Total
0
Share