fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tote cartile lui Paulo Coelho

Pentru cei care vor sa vada cum arata toate cartile lui Paulo Coelho la un loc, am facut o selectie in libraria online elefant.ro si astfel reusim sa o prezentam aici.

Veti gasi in coelctiile cartile pe care nu le-ati citit, dar si cateva editii E-book precum si reduceri frumoase la unele dintre titluri.

Despre Paulo Coelho: scriitor brazilian, s-a nascut la Rio de Janeiro in 1947. Inainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii si un veritabil fenomen al culturii de masa, a fost un hippy rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. In 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viata si cariera literara. Desi profund atasat de Brazilia natala, romanele lui dezvolta drame universale, valabile oriunde si pentru oricine, ceea ce explica primirea entuziasta de care se bucura pe toate meridianele. Cartile lui Paulo Coelho, traduse in 66 de limbi si editate in 150 de tari, s-au vandut in peste nouazeci de milioane de exemplare. Este consilier special UNESCO in cadrul programului „Convergente spirituale si dialoguri interculturale”, membru al comitetului director al Fundatiei Shimon Peres, al Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, al Lord Menuhin Foundation. (prezentare preluata de pe www.elefant.ro)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Oscar si Tanti Roz, de Eric-Emmanuel Schmitt (Editura Humanitas)

Next Article

Invata sa ai succes in viata de la cei mai importanti mentori

Related Posts

Total
0
Share