fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Totul pentru tine” de Mary Carter, impreuna cu Libertatea pentru femei

totul-pentru-tineMai este doar o zi si ne asteapta sfarsitul de saptamana in care ne putem relaxa dupa o saptamana obositoare. Si cum putem face asta mai bine decat cu o carte?

Revista Libertatea pentru femei ne bookura vineri, 10 iulie, cu romanul “Totul pentru tine” de Mary Carter, un nou volum al colectiei “Carti romantice” pe care il putem cumpara impreuna cu revista la pretul de 9,99 de lei.

Descrierea cartii:

Bailey Jordan își iubește soțul, Brad, de când aveau amândoi zece ani. L-a urmat în toate aventurile, de la înființarea unui mic magazin în Seattle până la cafeneaua din Colorado și magazinul de plăci de surfing din Santa Monica, și a îndurat fiecare eșec cu stoicism. Acum însă e rândul ei să se afirme: are o carieră de succes în domeniul imobiliar în Manhattan și este pregătită să aibă un copil – până în momentul în care, din cauza unui accident, soțul ei intră în comă.

Clipele petrecute între viață și moarte l-au schimbat radical pe Brad. Cumpără un far pe fluviul Hudson, intenționând să-l transforme într-o pensiune, iar Bailey, fericită să-l aibă din nou alături, îi acordă tot sprijinul. Farul este superb, însă dificultățile – renovarea, transportul proviziilor cu barca, relațiile complicate cu localnicii și oaspeții – sunt enorme. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, Bailey descoperă existența unui secret din trecutul lui Brad care o face să se îndoiască de soțul ei, de căsnicia ei și de cât de departe poate merge ca să le păstreze….

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai citite carti in miez de vara

Next Article

Adevăraţii fii ai deşertului („Ultimul tuareg”, de Alberto Vazquez-Figueroa)

Related Posts

Total
0
Share