fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Tragedie in trei acte”, de Agatha Christie

tragedie-in-trei-acteEditura Litera a publicat recent, in colectia “Hercule Poirot”, un nou roman semnat de celebra autoare de carti politiste Agatha Christie. Este vorba despre titlul “Tragedie in trei acte”, carte care se adauga la celelalte 5 titluri ale colectiei.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

Batranul si inofensivul paroh Babbington moare subit, la petrecerea organizata de un celebru actor, dupa ce bea un cocktail care nu contine nici o urma de otrava. Nici macar Hercule Poirot, aflat printre invitati, nu are vreo suspiciune legata de acest deces.

Dar cand un prieten al aceluiasi actor moare in circumstante asemanatoare, nu mai este nici o indoiala ca e vorba de niste asasinate. Lipsa unor motive il pune insa in incurcatura pe Poirot. Va trebui sa aiba loc o a treia crima pentru ca detectivul sa descopere o cinica punere in scena, al carei unic scop este sa deturneze atentia anchetatorilor..

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine: 4.857 de titluri sub 10 lei. Sa tot citesti!

Next Article

Carti ieftine: zeci de titluri la jumatate de pret de la adevarulshop

Related Posts

Total
0
Share