fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Trilogia New York-ului”, de Paul Auster [Editura Art, 2015]

trilogia-new-york-uluiTrilogia New York-ului (Orasul de sticla, Fantome, Camera incuiata) i-a adus lui Paul Auster recunoasterea internationala pentru crearea unui nou stil literar, un mix de fictiune postmoderna cu roman noir si crime fiction.

Cartea a aparut de curand la Editura Art si poate fi deja cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

Intr-un New York decupat parca din filmele cult cu detectivi particulari, personajele lui Auster trec prin intamplari kafkiene incercand sa rezolve situatiile enigmatice in care se trezesc implicate. Fiecare dintre cele trei romane care alcatuiesc volumul de fata ofera cititorului o naratiune pe mai multe niveluri, jocuri psihologice uluitoare, un labirint de povesti detectivistice si, nu in ultimul rand, o meditatie asupra ideii de identitate.

Vezi aici mai multe carti de acelasi autor.

bogdan
Total
0
Shares
2 comments
    1. Recunosc, nu am citit inca nimic de Paul Auster. Mi s-a parut interesant subiectul acestei carti si cum semnalam noutati… Zi-mi ce ai citit si cum ti s-a parut. :)

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carte CADOU: "Secretele bucatariei"

Next Article

„Necenzurat” de Radu F. Constantinescu, lansare cu surprize pentru cititori

Related Posts

Total
0
Share