fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Tu unde-ti mai ții cărțile? Rafturi frumoase foc cu reduceri mari!

În căutarea unor rafturi frumoase pentru cărți am descoperit o promoție excelentă la eMAG. Sunt aproape 100 de variante, unele mai interesante ca altele, toate cu reduceri mari și foarte mari. Îți poti alege și tu, varietatea de forme și culori este și ea foarte mare. Singura problemă este că multe dintre rafturile pentru cărți cu prețuri mici sunt într-un stoc limitat, așa că dacă-ți place vreunul ar trebui să-l și comanzi mai repede, dacă nu el va ajunge cu siguranță pe peretele altui iubitor de cărți  :)

Cum primăvara este sezonul amenajărilor interioare, promoțiile la mobilier în general, și în special la biblioteci și rafturi pentru cărți, ne aduc oferte extrem de interesante. Este momentul propice pentru a profita și tu, așa că pune cartea la loc de cinste într-un raft modern.

În imaginea de mai jos sunt doar câteva dintre cele mai interesante modele de rafturi pentru cărți, toate variantele disponibile cu preț redus le găsești în această pagină.

rafturi pentru cărți

Personal mi-a plăcut foarte mult Raftul de perete pentru cărți Wooden Art Valentino, roșu. Are o formă interesantă, iar roșul contrastează extrem de plăcut cu un perete alb.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
noutati

Reduceri foarte bune la noutățile lunii martie

Next Article
Quaresma descifrator

Lansare de carte: Quaresma, descrifrator: Proză poliţistă, de Fernando Pessoa

Related Posts

Total
0
Share