fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ultimul tren spre Istanbul, de AYSE KULIN (Editura Nemira, 2018)

Ultimul tren spre IstanbulIn colectia Damen Tango a Editurii Nemira a aparut recent si romanul Ultimul tren spre Istanbul, de AYSE KULIN. O carte frumoasa, o cuceritoare poveste de dragoste ce se intampla in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Vezi aici pret cu reducere

Despre Ultimul tren spre Istanbul:

Selva, fiica unui conducator otoman, pleaca la Paris sa inceapa o noua viata cu Rafael, sotul ei, fiul aratos al unui medic evreu. Numai ca Franta e invadata de nazisti.
In timp, cei doi indragostiti aflati in exil descopera ca nimic – nici razboiul, nici politica si nici macar religia – nu poate desface legaturile de familie. Impreuna strabat un continent macinat de conflicte, suspiciuni si violente. In cautarea libertatii, risca tot.

De la Ankara la Paris, Cairo si Berlin, Ultimul tren spre Istanbul este o cuceritoare poveste de dragoste si o lectie despre cum sa-ti urmezi propriul drum.

„Ayse Kulin, una dintre cele mai citite autoare ale Turciei, a scris un roman stralucit folosind metodele romanului istoric. Povestea ei, cuprinzand mai multe fire narative, bogata in personaje, arata o mare abilitate. Te tine cu sufletul la gura pana la sfarsit si merita o ecranizare. Se recomanda calduros!“ – Historical Novel Review

Ayse Kulin este una dintre cele mai citite autoare din Turcia de azi. Volumele ei s-au vandut in milioane de exemplare datorita artei sale de a asterne pe hartie povesti captivante despre fiinta umana si puterea ei de a iesi la lumina.

Printre romanele sale, care au fost traduse in multe tari, se numara Trandafirul de la Sarajevo, Dragostea in exil, sau Fara tara. Autoarea, care locuieste la Istanbul impreuna cu familia, are o buna experienta si in domeniul cinematografiei, semnand numeroase scenarii de film si emisiuni de televiziune.

Volumul Ultimul tren spre Istanbul a fost tradus in 23 de limbi si recompensat cu Premiul Roma in Italia si Premiul pentru Cel mai bun roman acordat de comunitatea evreiasca din Consiliul European.

Romanul poate fi cumparat cu reducere de la Nemira, Libris sau Elefant.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
SOS Satele Copiilor

Asociaţia 7 ARTE duce scriitorii contemporani la SOS Satele Copiilor

Next Article
cărți ieftine

📚 Carti Ieftine: 50% REDUCERE la mii de carti. Doar azi! 🙋👌

Related Posts

Total
1
Share