fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura Trei: “Un alt fel de fericire” de Marc Levy

un-alt-fel-de-fericirePrintre noutatile aparute in colectia Fiction Connection a Editurii Trei se numara si romanul “Un altfel de fericire” scris de Marc Levy, unul dintre cei mai cititi autori francezi contemporani ce are numeroase romane incluse pe listele de bestseller din tarile in care au aparut.

Romanul ne poarta pe urmele Agathei care, desi mai are putin de ispasit din pedeapsa cu inchisoarea, decide sa evadeze. Imprietenindu-se cu Milly pornesc intr-o aventura in cautarea fericirii.

Sunt tare curioasa cum se va termina aceasta aventura si acest roman va fi inclus pe lista mea de lectura.

Cartea o poti cumpara cu reducere de aici, sau cu transport gratuit de aici.

Descrierea cartii:

În prima zi din primăvara lui 2010, Agatha părăseşte închisoarea, însă nu pe poarta principală. După trei ani petrecuţi în spatele gratiilor, pedeapsa care i-a mai rămas de ispăşit nu mai este atât de mare. Atunci de ce s-a hotărât brusc să evadeze?

Într-o benzinărie se împrieteneşte cu Milly şi cele două femei pornesc într-o călătorie de-a lungul Statelor Unite. Agatha nu-i dezvăluie secretul ei, ci dimpotrivă, îi transmite bucuria sa nestăvilită de a trăi. Deşi le despart douăzeci de ani, Agatha şi Milly ajung să împărtăşească aceleaşi visuri şi aceeaşi credinţă în iubire.
Până unde suntem dispuşi să mergem în căutarea fericirii?

Şi la ce nu trebuie să renunţăm niciodată?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: castiga un curs de Public Speaking oferit de Modern Education

Next Article

Reducerile zilei. 7 noiembrie 2014

Related Posts

Total
0
Share