fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un dulău și un arici la psihoterapie de cuplu, de Laura Pănăzan (Editura Letras, 2021)

Un dulău și un arici la psihoterapie de cuplu

Laura Pănăzan, autoarea cărții Un dulău și un arici la psihoterapie de cuplu, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea din București, este psiholog și psihoterapeut de cuplu, cu formare în Psihoterapia Experiențială a Unificării și în Terapia Focusată Emoțional.

Cartea este scrisă direct, folosind cuvinte simple, pe înțelesul tuturor, cu o sinceritate covârșitoare.

Comandă cartea de aici

Poveștile clienților se întrepătrund cu fragmente din viața personală a autoarei și ne fac părtași la multe experiențe delicate.

“O lectură care te obligă să faci o călătorie profundă prin sufletul tău, cu bune și cu rele, să explorezi unghere parcă necunoscute și familiare în același timp, să râzi și să plângi împreună cu suflete reale care seamană izbitor de mult cu al tău, cu al ei, cu al lui.” – Alina Iliescu, medic primar oftalmolog

“O carte sinceră, adâncă, uneori uriaș de incomodă, alteori șocant de eliberatoare. O carte care reinventează “cum să…”-urile din viața în cuplu, ducându-le acolo unde le e locul: foarte aproape de sufletele noastre.” – Claudiu Alexandru, pilot

Tot Laura Pănăzan, expertă în emoție, ne arată cine se regăsește în rolul ariciului și cine stă sub pielea dulăului și cum ar fi indicat să se petreacă evenimentele în viața celor doi: „Ariciul află că dacă rămâne pitit, dulăul latră mai tare. Dulăul află că dacă continuă să latre, ariciul se pitește. Așa că dulăul își mai acoperă colții, ariciul își mai descoperă interiorul și în sfârsit se-ntâlnesc.”

Avem posibilitatea să trecem pragul cabinetului în momentul în care deschidem cartea, să  asistăm la poveștile clienților sau să facem exercițiul de a descoperi „ariciul” sau „dulăul” din noi.

Cartea Un dulău și un arici la psihoterapie de cuplu, de Laura Pănăzan a apărut la Editura Letras și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Librăria

Librăria, de Penelope Fitzgerald (Editura Nemira, 2021)

Next Article
De cât de mult creier avem cu adevărat nevoie

De cât de mult creier avem cu adevărat nevoie?, de Alexis Willett, Jennifer Barnett (Editura Humanitas, 2021)

Related Posts

Total
1
Share