fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un fenomen literar: «Culoarea sentimentelor», de Kathryn Stockett (Editura Univers)

Pentru ca zilele trecute vorbeam despre culori, aici si aici, astazi am descoperit un titlu de carte care ar putea sa ne insenineze putin si sa ne dea o alta perceptie asupra culorilor.

Cumpara cartea cu o reducere de 25% de aici. Pret: 33,68 lei (44,90 lei pret vechi)

Despre carte

In oraselul Jackson din  Mississippi, in anii ’60, trei femei care in mod normal nu ar fi avut  nimic in comun se leaga printr-o prietenie incredibila. Ceea ce le apropie este un proiect secret care le primejduieste viata, o carte ce pune in discutie conventiile sociale considerate tabu ale vremii lor.

Culoarea sentimentelor, romanul de debut al autoarei Kathryn Stockett, este ceea ce se cheama un fenomen literar: o carte care a fost respinsa de aproape cincizeci de editori si agenti, publicata in cele din urma de Penguin Group si primita cu un entuziasm extraordinar de librarii, cluburi de carte, bloggeri si critica literara.  Drepturile de traducere au  fost vandute in mai mult de 30 de tari, iar Steven Spielberg a decis sa implice studiourile DreamWorks in ecranizarea cartii.

Definita drept „magica“, „irezistibila“, „plina de umor“, Culoarea sentimentelor s-a mentinut in New York Times Best Sellers List timp de doi ani si s-a vandut in peste 7 milioane de exemplare doar in Statele Unite.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Gunter Grass

Toba de tinichea, de Gunter Grass (Editura Polirom)

Next Article

«De cati prieteni ai nevoie?», de Robin Dunbar (Editura Nemira)

Related Posts

Total
0
Share