fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un nou insert in Colectia “Carti romantice”: romanul “Un targ neobisnuit”, de Mary Jo Putney

un-targ-neobisnuitVineri, 17 Octombrie, colectia “Carti romantice” se va imbogati cu un nou roman captivant “Un targ neobisnuit” scris de Mary Jo Putney.

Romanul va fi distribuit impreuna cu revista Libertatea pentru femei la pretul de 9,99 lei si este ultimul din seria Mireselor dupa “Copilul salbatic” si “Mireasa din China”.

“După ce a făcut avere sfidând pericolele mărilor din China, aventurierul și negustorul american Gavin Eliott se îndreaptă către Londra, unde intenționează să se stabilească într-o societate care i-a forțat familia să plece, pe când Gavin era doar un copil. Ajuns pe o insulă din Indiile de Est, se vede nevoit să intervină pentru a salva o femeie europeană vândută la un târg de sclavi.

Alexandra Warren s-a aventurat în Australia ca o tânără mireasă dornică de aventură. Doisprezece ani mai târziu se întoarce acasă văduvă, când un atac al piraților o desparte de fiica ei iubită și o condamnă la o viață de robie. Miracolul salvării apare în persoana unui căpitan yankeu cu privire aprigă, dispus să-și riște viața pentru a o elibera.

Lucrurile iau o turnură neașteptată, iar Gavin și Alex ajung la Londra ca doi străini uniți de secrete dureroase. Însă atracția și afecțiunea depășesc repede trauma primei lor întâlniri.

Curând însă trecutul se întoarce să îi schimbe viața lui Gavin și să amenințe iubirea pasională pe care a găsit-o încheind un târg neobișnuit.”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: "Suveranii Romaniei. Monarhia, o solutie?" de Lucian Boia

Next Article

Cautam urgent editura frumoasa pentru o Anutza dragutza

Related Posts

Total
0
Share