fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un nou volum din seria Marlowe apare astazi, 18 noiembrie, cu ziarul Libertatea

Penultimul titlu din seria de autor Raymond Chandler, “Nu-i usor sa spui adio“, va putea fi achizitionat de astazi, 18 noiembrie, de la toate chioscurile de ziare la un pret special de 14,99 lei impreuna cu ziarul Libertatea.

Prezentarea cartii:

Octombrie 1949… În faţa unui club în care noapte de noapte se irosesc mici averi, Philip Marlowe îl cunoaşte Terry Lennox, bărbat plin de cicatrici pe partea stângă a feţei, înmuiat bine în alcool. Pe parcursul următoarelor luni, o prietenie ciudată se leagă între cei doi.

Totul se schimbă… Atunci când Lennox apare pe neaşteptate târziu în noapte la Marlowe acasă, rugându-l să îl conducă până la Tijuana. Marlowe acceptă, cu singura condiţie ca Lennox să nu îi spună nimic despre motivele fugii sale.

La întoarcere… Marlowe este anchetat de poliţie în legătura cu subita dispariţie a lui Lennox, dar refuzul său e a coopera îl aduce în închisoare, sub acuzaţii de crimă. La puţin timp după ce Lennox trecuse graniţa, soţia sa fusese găsită moartă în piscina casei. În timp ce zvonurile circulă că Lennox s-ar fi sinucis în Mexic, lăsând un bilet în care ar fi mărturisit totul, Marlowe primeşte un mesaj criptic din partea celui dispărut…

„Raymond Chandler a inventat un nou mod de a vorbi despre America, şi de atunci America nu a mai arătat niciodată la fel.” – Paul Auster

Nu-i-usor-sa-spui-adio-600p400

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Evenimentele Editurii Arthur la Gaudeamus 2014

Next Article

Super afacere: 78% reducere la cartile care s-au dat cu Gazeta Sporturilor

Related Posts

Total
0
Share