fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un pariu pe soarta, de Nora Roberts – cu Libertatea pentru femei

Un pariu cu soartaAstazi, 1 aprilie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu un nou roman scris de indragita autoare Nora Roberts. Un pariu pe soarta de Nora Roberts, este primul volum al seriei MacGregors si promite sa ne faca sfarsitul de saptama mai frumos. Cartea va putea fi achizitionata la pretul de 9,99 lei impreuna cu revista Libertatea pentru femei.

Descrierea cartii Un pariu pe soarta, de Nora Roberts:

Serena vrea să fie liberă, să călătorească și să guste o vreme aventurile vieții angajându-se ca dealer în cazinoul unui vas de croazieră. Acolo nimeni nu îi cunoaște familia bogată, educația aleasă și mai ales pe Daniel MacGregor, magnatul financiar care îi este tată.

Însă jocurile au fost deja făcute, căci MacGregor, care își dorește stabilitate și o căsnicie pentru fiica lui, nu îi lasă nici o șansă când îl trimite după ea pe Justin Blade – parțial indian comanș și jucător desăvârșit – într-o croazieră pe Marea Caraibilor.

MacGregor își pune mari speranțe în urmările întâlnirii dintre cei doi, dar firile lor pasionale și independente fac lucrurile mult mai complicate decât era de așteptat.
Însă, în acest pariu pe soartă, fie că vor câștiga, fie că vor pierde, Serena și Justin sunt meniți să fie împreună, dovedind fără doar și poate că, în cazul lor, norocul la cărți nu înseamnă ghinion în dragoste.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Istoria ilustrată

Istoria ilustrată a lumii, o nouă colecție la chioșcurile de ziare

Next Article
Bologna

ADENIUM la Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna

Related Posts

Total
0
Share