fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Unde găsești Fluturi, volumul 3, de Irina Binder

fluturiUPDATE: carte se găsește acum și la Elefant.

Nu suntem in targetul Irinei Binder, însă am primit câteva întrebări de la cititori legate de locurile în care se mai găsește cartea Fluturi, volumul 3. Cum mulți probabil au căutat-o la Elefant (sigur că va fi și acolo), am săpat puțin să vedem pe unde se mai găsește și la ce preț.

La Elefant încă nu e, cum nici la Cărturești nu am văzut-o. Cartea Fluturi, volumul 3 poate fi comandată la Libris și e la eMAG. Cei de la Libris au anunțat deja că stocul disponibil cu autograful autoarei a fost epuizat, așa că dacă sperați și la așa ceva iaca nu se mai poate.

Primele două volume ale cărții Fluturi pot fi cumpărate cu reducere de aici.

Mai jos găsiți câteva vorbe despre cel de-al treilea volum din Fluturi, prezentare pe care am văzut-o la Libris:

Romanul Fluturi, un fenomen fara precedent, aduce, odata cu acest ultim volum, deznodamantul povestii de iubire dintre Irina si Robert. Protagonistii se confrunta acum cu tensiuni ireconciliabile si cu sentimente devastatoare. Irina Binder isi poarta cu magie cititorii prin meandrele unor suflete mistuite de pasiuni puternice si de slabiciuni profund umane. Ce va prevala: fiorul iubirii unice si desavarsite sau simtul datoriei fata de cei dragi? Oare iubirea adevarata este imposibila?

Voce a tinerei generatii, Irina Binder este citita si indragita de mii de oameni; recent, blogul ei a ajuns la 10 000 000 de vizualizari. Autoarea se numara printre cei mai cititi scriitori romani, iar primele doua volume din Fluturi au ocupat timp de 3 ani locul 1 in topul vanzarilor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
501 locuri minunate

501 locuri minunate

Next Article
dezbatere timpul

Dezbatere din seria TIMPUL 140: Ce înseamnă a gândi altfel?

Related Posts

Total
0
Share