fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Unde se duc revistele cand se duc?

Nu este deloc o bookurie cand auzi ca un ziar sau o revista trage obloanele peste editia print, mutandu-si arsenalul publicistic in zona online. Dar se intampla. Chiar si la case mai mari, alea de peste Ocean.

Din noianul de stiri si informatii despre carti si reviste pe care le citim zilnic (da, citim mult mai multe decat semnalam pe site), astazi aflam ca revista Baby (editata de Ringier) isi va inceta aparitia in print, editia din martie fiind anuntata drept ultima. Ca si motive pentru retragerea titlului din universul tiparit sunt invocate scaderea bugetelor de publicitate si dificultatilor intampinate in distributie.

Este pacat ca se intampla asta, Baby chiar era un nume in nisa pe care activa. Locul pe care-l lasa liber va fi ocupat repede de titlurile concurente. Chiar daca mediul descris mai sus pare a fi unul ostil, acum cateva saptamani am semnalat si noi aparitia unui nou titlu pe piata revistelor de parenting: revista Pap Tot.

Dat fiind faptul ca un titlu cu vechime, precum Baby, renunta la aparitia in print, care credeti ca sunt sansele noilor titluri?

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a lansat cea de-a 5-a editie a concursului national de creatie in limba engleza

Next Article

30% reducere la carti de Dragobete

Related Posts

Total
0
Share