fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Unde-si tin cei mici comorile?

Comorile celor mici sunt bine ascunse acolo unde nici nu te astepti. Pentru a coordona putin activitatea “ascunsului” de comori Trunki a creat o serie de valize tare sugubete. Sunt perfecte pentru joaca, pentru stocat arsenal de joaca, dar si ca prieten de vacanta in orice calatorie. Se gasesc in mai multe variante, unele dintre ele luand chipul si asemanarea unor indragite personaje din carti si filme pentru copii. Mai jos va prezentam valijoara Trunki Gruffalo, urmand sa le vedeti aici pe toate celelalte din serie.

valiza-trunki-gruffalo

Trunki a facut echipa cu creatorii faimosului personaj de desene animate si benzi desenate Gruffalo pentru a completa familia de valize Trunki cu un model deosebit. Trunki Gruffalo prezinta caracteristicile bombanitorului personaj care l-a inspirat si vine insotit de un set de abtibilduri pentru ca cei mici sa-si personalizeze noua achizitie.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fjucarii%252Fvaliza-trunki-gruffalo-216568.html”]Vezi aici mai multe detalii[/button]

valiza-trunki-gruffalo1

Vacantele in familie tocmai au devenit mult mai interesante. Fie ca este vorba de un weekend la bunici sau de o calatorie in jurul lumii, Trunki este tovarasul ideal. Spuneti „La revedere“ oboselii cauzate de calatorie, lacrimilor si toanelor, cu ajutorul valizei premiate Trunki – prima valiza din lume care poate fi „calarita“ de catre copii.

valiza-trunki-gruffalo4

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fjucarii%252Fvaliza-trunki-gruffalo-216568.html”]Vezi aici pretul valizei Trunki Gruffalo[/button]

Conceputa special pentru cei mici, valiza Trunki:

  • invata copiii sa fie responsabili pentru lucrusoarele lor, permitandu-le sa-si pregateasca propriul bagaj;
  • evita durerile de picioare, copiii pot sta pe valiza cand sunt obositi si o pot „calari“ cand se plictisesc;
  • parintii isi pot tracta copiii pe valiza, fara a trebui sa-si intrerupa calatoria.

Sunt foarte potrivite pentru a fi luate ca bagaje de mana in avion, astfel incat copilul sa nu fie plictisit in timpul zborului sau in cazul intarzierilor in aeroport. Usoara si durabila, fabricata din acelasi plastic durabil ca si valizele pentru adulti, valiza corespunde majoritatii regulamentelor liniilor aeriene cu privire la bagajul de mana, avand un spatiu interior generos pentru jucarii, jocuri, carti si haine de schimb. Trunki este partenerul de calatorie perfect. Va recomandam sa verificati regulamentul cu privire la bagajul de mana al companiei aeriene cu care urmeaza sa zburati.

valiza-trunki-gruffalo2

Toate valizele Trunki au compartimente si incuietori „secrete“ pentru micile comori ale copiilor, au centuri  de siguranta pentru ursuletii din interior, au barete exterioare multifunctionale si manere utile si usor de folosit atat de copii, cat si de parinti.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fjucarii%252Fbrand%252Ftrunki-89.html”]Vezi aici mai multe modele[/button]

Valizele Trunki sunt prevazute cu:

1. Bareta multifunctionala, pentru tractare sau purtat pe umar;

2. 4 roti;

3. Coarne de care se poate tine copilul;

4. Incuietori cu cheie, in fata si in spate;

5. Manere;

6. Benzi elastice interioare pentru fixare;

7. Buzunar interior pentru maruntisuri;

8. Garnitura din cauciuc moale, pentru a proteja micile degetele;

9. Fisa cu activitati;

10. Set gratuit de abtibilduri (modelul Gruffalo);

11. Compartimente secrete.

Lungimea valizei este de 46 cm, latimea de 21.5 cm si inaltimea de 31 cm.

Valiza are greutatea de 1.65 kg si volumul de 18 litri. Suporta o greutate maxima a utilizatorului de 50 kg.

valiza-trunki-gruffalo3

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 carti premiate cu reduceri de peste 40%

Next Article

Noutate la Editura Adenium: "Sfarsitul omului. Cules din sfintele scripturi", de Zosima Pascal Prodormit

Related Posts

Total
0
Share