fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Urmărește prima ediție a emisiunii Cartea de la ora 5!

cartea de la ora 5

De astăzi inițiem și noi categoria Cartea de la ora 5. Cum emisiunea va fi exclusiv online, așa cum v-am spus încă de acum câteva zile, merită să facem și noi pe Bookuria o colecție de nestemate Mihăilesciene.

Prima ediție este dedicată romanului Solenoid, ultima carte a lui Mircea Cărtărescu. După poveștile lui Dan C. Mihăilescu sunt sigur că va crește numărul celor care vor dori să citească această carte.

Cu ocazia primei emisiuni a fost lansat și site-ul carteadelaora5 în variantă completă, astfel că putem afla amănunte din biografia criticului Dan C. Mihăilescu, ce scrie și ce citește. Tot cu această ocazie aflăm de inițierea unui club de lectură online, dar și despre o serie de întâlniri ce vor trece dincolo de spațiul online. Întâlnirile vor avea loc în showroom-ul eMAG, într-un spațiu inedit.

Nu în ultimul rând, vom avea posibilitatea să votăm cărțile ce urmează a fi prezentate de Dan C. Mihăilescu.

Carteadelaora5.ro devine, de astăzi, destinația mea favorită și mă aștept ca mulți dintre cititorii noștri să îmbrățișeze cu bookurie acest proiect.

Mai jos aveți prima ediție a emisiunii Cartea de la ora 5. Faptul că o promovăm și noi aici nu înseamnă că nu trebuie să vă mai abonați la canalul de youtube dedicat proiectului sau că nu trebuie să mai intrați pe site-ul carteadelaora5.ro.

Felicitări maestre, mult succes!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua carte cu revista Psychologies

Next Article
jurnalul unui pusti

Jurnalul unui puști împreună cu Libertatea (volumul 3)

Total
0
Share