fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Va invitam in Programul Prima Casa… din Lego :-)

lego-bricks-more-galetusa-creativaSuntem fanii micilor caramizi Lego si o tot spunem pe aici. Asa ca daca ne stim, stiti, daca nu ne stim, aflati. Astazi va invitam sa intrati si voi in programul Prima Casa… din Lego :-) Inceputurile oricarei constructii sunt putin stresante, dar dupa ce ati pus cateva pietre, o sa vedeti ca imaginatia va zburda si vor iesi minunatii cu care va veti mandri. La noi functioneaza dupa modul: construim, construim, fotografiem si apoi… iar construim :-)

Pe langa imaginatie mai aveti nevoie si de ceva piese Lego. Pentru cei care vor sa apeleze la imaginatia altora, exista scenariile Lego, dar cei care se bazeaza pe propria imaginatie pot incepe constructiile mult visate cu pietrele de baza.

Zilele acestea gasim aici reduceri foarte bune la tot ce inseamna jucarii Lego, asa ca daca vreti sa intrati in programul Prima Casa… din Lego, nu trebuie decat sa va alegeti ce aveti nevoie. O sa va placa maxim!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Litera "Dictionar medical ilustrat de la A la Z"

Next Article

"Hipster Hitler", de James Carr, Archane Kumar (Editura Art)

Related Posts

Total
0
Share