fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Va spun sincer, mint perfect”, de Ute Ehrhardt si Wilhelm Johnen (Editura Baroque Books & Arts)

va-spun-sincer-mint-perfect_1_produsNimeni nu recunoaste de buna voie ca minte. Insa cu totii mintim constiincios, in fiecare zi, pentru ca loialitatea e mai importanta decat cinstea. Te minti pe tine insusi, sporindu-ti sentimentul propriei valori, pentru ca minciuna inteleapta aduce pretioase avantaje. Dar minciuna trebuie sa fie intotdeauna doar un condiment, si niciodata hrana.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_pink” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=1999e702c”]Cumpara cartea cu reducere. Nu e minciuna! :-)[/button]

Succesul profesional, starea de bine si sanatatea, dar si sansele, toate depind de capacitatea de a minti inteligent, deoarece o minciuna maiastra poate fi o lovitura de gratie, o componenta atat de necesara in contextul unei societati atat de grabite.

Ne place sa mintim si ne place sa fim mintiti, iar minciunile au succes doar intr-o societate care pretinde adevarul, il predica si il respecta in mare masura.

„Minciuna poate fi marturisita, dar adevarul trebuie sa il pastrezi doar pentru tine.“ – Ute Ehrhardt

Aceasta carte face parte din colectia Savoir-vivre a editurii Baroque Books & Arts.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Sa desenam anotimpurile, o noua carte de activitati pentru copii + creioane colorate cadou

Next Article

O noua aparitie in colectia Romane politiste celebre de la Libertatea

Related Posts

Total
0
Share