fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Valea păpușilor, de Jaquelline Susann

Valea păpușilorLitera a publicat recent romanul Valea păpușilor, de Jaquelline Susann. Cartea este un bestseller incontestabil, fiind vândută în peste 40 de milioane de exemplare. Dacă aveți timp de ceva literatură sexy, feministă și acaparatoare, Valea păpușilor ar trebui să fie în capul listei. Apoi, va trece cu siguranță în topul lecturilor din acest an.

Cartea poate fi cumpărată cu reducere de aici.

Despre Valea păpușilor, de Jaquelline Susann

Anne, Jennifer si Neely, trei prietene tinere și frumoase, încearcă să-și găsească drumul spre afirmare în New York, metropola în care industria show-businessului este în plin avânt și unde toate visurile par să devină realitate. Succesul nu întârzie să apară – lumea strălucitoare a scenelor de pe Broadway și a platourilor de filmare hollywoodiene le stă la picioare.

„Genul de carte pe care n-o poți lăsa din mână. Pentru mine, să citesc Valea păpușilor a fost ca și cum aș fi citit un articol lung, foarte lung dintr-o revistă de scandal. Fascinant… [Susann] este o povestitoare înnăscută…” — Nora Ephron

„Valea păpușilor rămâne o carte curajoasă, îndrăzneață, furioasă și, da, categoric feministă.” — Guardian

„Unul dintre cele mai sexy romane scrise vreodată.” — New York Post

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

365 de căi de a combate stresul

Next Article
ceasuri elefant

Până la 100 lei reducere la ceasuri de la Elefant

Related Posts

Total
0
Share