fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Valuri de matase”, de Mary Jo Putney [Editura Lira, 2014]

valuri-de-mataseEditura Lira a publicat recent un nou roman semnat de Mary Jo Putney. Cartile romantice oferite de Editura Lira sunt deja binecunoscute publicului amator de acest gen, iar Mary Jo Putney este o autoare exponentiala a acestui gen literar. Multe dintre cartile sale au facut si obiectul campaniilor de inserturi impreuna cu ziare si reviste, asa ca autoarea are cu siguranta multi fani si in Romania.

Noua aparitie poate fi comandata online, cu reducere, de aici.

Despre carte:

Dupa ce este salvat dintr-o temnita ingrozitoare din Asia Centrala, slabit si mutilat, maiorul Ian Cameron se intoarce in India doar pentru a fi pus in fata unei crude realitati: crezandu-l mort, frumoasa lui logodnica s-a casatorit cu cel mai bun prieten al lui.

O mostenire neasteptata ii ofera sansa de a se intoarce acasa, in Scotia, pentru a incepe o viata noua. Insa, mai intai, trebuie sa indeplineasca dorinta lasata cu limba de moarte de catre ofiterul rus cu care impartise anii de prizonierat: sa-i duca nepoatei acestuia, Laura Stephenson, un jurnal.

Ian este surprins sa gaseasca o femeie in toata firea in locul fetitei pe care si-o inchipuia si isi da imediat seama ca Laura este singura care ar putea sa-i fie partenera intr-o casatorie neconventionala. Dorinta i se implineste, dar, inainte de a porni in lunga calatorie catre casa, cei doi sunt atrasi intr-o aventura care ameninta viitorul Indiei si ii apropie intr-o dragoste pasionala ce devine mai puternica decat orice ar fi indraznit sa viseze vreodata.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

[Infografic] Beneficiile lecturii

Next Article

Carti ieftine: lichidare de stoc la carti

Related Posts

Total
0
Share