fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Vanzarile de board games s-au dublat in 2013 fata de anul anterior

Board Games, jocuri de strategie destinate în principal adolescenților și adulților au prins foarte mult la români în ultimii ani. Doar în 2013, vânzările de Board Games pe elefant.ro au depășit 3000 de produse, Coloniștii din Catan fiind cel mai bine vândut joc pe întregul an. În primele două luni din 2013 creșterea pe Board Games la elefant.ro depășește 100%.

Când am intrat în piața de retail de jocuri către finalul anului 2012, nu ne așteptam la un asemenea asalt. Practic, acum nu trece o lună în care să nu vindem câteva sute de exemplare din categoria jocurilor de strategie pentru adulți, iar tendința este de creștere. Dacă în urmă cu 20-30 de ani românii se reuneau acasă pentru jocuri de cărți, table sau șah, acum preferă să joace Catan, spre exemplu, nu doar acasă, cât și în excursii sau alte deplasări, atât în week-end cât și seara, în timpul săptămânii, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

În topul vânzărilor de Board Games pe elefant.ro Coloniștii din Catan se detașează ca vânzări față de titlurile următoare. Pe locul al doilea se clasează tradiționalul joc de Rummy, iar multe dintre locurile până la finalul topului sunt ocupate de diverse extensii ale jocului Catan.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcauta.html%253Freset_filter%253D”]Vezi aici reducerile la Board Games[/button]top_10_board_games

Comunicat de presa Elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Scriitori celebri pe care-i celebram astazi, 03 martie 2014

Next Article

Litera lanseaza cartea "I love LaLa Band, Idolii generatiei mele"

Related Posts

Total
0
Share