fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Veneția, de Jan Morris

VenețiaVeneția trebuie vizitată măcar o dată în viață. Și ca să vă convingeți de frumusețea acestui oraș, Editura Polirom a publicat recent, în colecția Hexagon, cartea Veneția de Jan Morris. O carte splendidă, cuprinzătoare și fermecătoare. Redactorii de la Sunday Times au spus despre ea: „Cea mai bună carte despre Veneția care s-a scris vreodată”.

Cartea poate fi cumpărată de aici.

Câteva cuvinte despre cartea lui Jan Morris

Considerată una dintre cele mai frumoase descrieri ale Veneției din toate timpurile, cartea lui Jan Morris ne propune o incursiune în viața acestui oraș unic în lume. Temperamentul locuitorilor, canalele și podurile, palatele, turiștii, mirosurile, sunetele, luminile și culorile sunt explorate în cursul unui periplu care ne poartă prin toate colțișoarele orașului și lagunei, dar și prin istoria lor milenară.

O carte care le va trezi amintiri pline de nostalgie celor care au vizitat Veneția, iar celor care încă nu au ajuns acolo, dorința arzătoare de a o vedea.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Bucurestiul meu

Seara bucuresteana la Libraria Humanitas de la Cismigiu

Next Article
Lectură de vacanță

Lectură de vacanță cu reduceri estivale de la Editura Corint!

Related Posts

Total
0
Share