fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Viata mea ca spioana, de Katherine Verdery (Editura Vremea, 2018)

Viata mea ca spioanaEditura Vremea ne aduce o carte interesanta, cu multe referiri la actualitatea pe care o traim. Viata mea ca spioana, de Katherine Verdery este, pana la urma, despre noi toti, despre ce ni se intampla si, mai mult, despre ce ni se poate intampla. Totodata, cartea este si un manual pentru cei care vor sa identifice mai usor tehnicile de manipulare la care suntem supusi zi de zi, atat in mediul online, dar si in viata offline, atat cat mai este ea. O carte pe care ar trebui sa o citim…

Cartea Viata mea ca spioana este o relatare a efectelor traiului sub supraveghere, experienta care incepe sa devina familiara tuturor, chiar daca in alte forme. Acum suntem cu totii supravegheati, dar cei mai multi dintre noi nici nu au idee ce inseamna asta cu adevarat. Cum te simti sa fii spionat, sub banuiala ca esti tu insuti un fel de spion sau tradator?

Cum e sa fii inconjurat de secrete despre care afli cu mult dupa ce faptele s-au produs? Secrete care includ numele prietenilor care au raportat despre tine la Securitate si actiunile pe care le-a intreprins aceasta politie pentru a interveni in viata ta? Care este efectul acestei experiente asupra identitatii tale si a relatiilor de incredere pe care credeai ca le-ai construit, in momentul in care amploarea ei devine cunoscuta? Speranta mea este ca aceasta carte va face vizibile un anumit set de practici de supraveghere si efectele lor, intr-o lume in care noi forme de supraveghere prolifereaza in fiecare zi.

Cumpara cartea cu reducere

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 6 noi apariții și reeditări de succes la Editura Humanitas Fiction

Next Article
26 Kisses si un Happy-End

26 Kisses si un Happy-End, de Anna Michels (Editura Epica, 2018)

Related Posts

Total
1
Share